Gastenboek (vervolg)         

24/02/2009
Na 5 weken overwinteren is het weer tijd om naar huis te gaan. 5 weken die begonnen met kou, regen en een geweldige storm, maar veranderde in prachtig zonnig weer met een strak blauwe lucht. Ontbijt op het dakterras, slenteren over de markt in Olhao, wandelen in de omgeving tot grote verontwaardiging van de vele honden. Aan al dat genieten komt een eind, maar de herinneringen blijven. Terug naar de financiële crisis in Nederland met de vaste overtuiging dat ook daar de lente op komst is. Rob bedankt voor de ontvangst en tot ziens!
Groeten Harrie en Hennie

09/04/2009
Als ik deze vakantie (huwelijksreis met twee jonge kinderen van bijna 2 en 4 jaar) in één woord zou moeten beschrijven: GENIETEN... Even weg van alle hectiek, lekker samen met je gezinnetje. Genieten van de volle zon met soms wat sterker briesje. Genieten van het compleet ingerichte huis, waar wij ons al snel thuis voelden, mede door het hartelijke welkom door Rob, na een hectische reis. Genieten van het strand Pederas del Rei, inclusief het treintje. Kortom GENIETEN...!!! Ik hoop dat wij na een goede reis thuis nog lang na kunnen genietenen en....ooit hier weer een keer ´thuis´ mogen komen om nogmaals te genieten, opnieuw van alle heerlijke dingen maar ook van vele dingen die hier nog te ontdekken zijn )dankzij alle tips... Voor alle gelukkigen die na ons zullen komen.

Gerjan,Sigrid, Fabian en Leonie

21/04/09 Lieve Ricky,
Onze vakantie zit er bijan op. Gelukkig nog 2 1/2 dag, die we ten volle zullen benutten. We hebben zoveel indrukken opgedaan! Het mooie landschap, het strand, de witte huizen, de rotskust bij Lagos en nog veel meer. En na elk uitstapje weer terugkomen in dit comfortabele en gezellige huis...! Voor mij een enorme bof dat ik door Ans was uitgenodigd om mee te gaan naar Portugal. Ans ik dank je zeer voor deze prachtige vakantie! En Ricky bedankt voor je gastvrijheid en alle hulp die je ons gaf.
Vandaag bezochten Spanje, Ayamonte, porto Villa Real, en het kleine stadje Castella Velho, we hadden een topdag samen met Aad en Henk. Ook hen wil ik bedanken. Obrigado..!
Helene Lodder/v.d.Burg

         Gastenboek (vervolg)