Gastenboek (vervolg)    

11 januari 2014
Beste Ricky,
Bedankt voor alle hulp en goede zorgen. Het was een heerlijke tijd. Het was absoluut één van de beste winters ooit. Ik heb vast genoeg energie op gedaan om de kou van februari te trotseren. We zullen het huis zeker aanraden aan vrienden en familie en wellicht komen we zelf nog eens terug.
Warme groet
Lenina

24 augustus 2013
Twee super relaxte weken gehad in dit huis. Genoten hebben we van elke dag, middag, avond en nacht! Prachtig weer, mooie omgeving, nog niet alles gezien! Reden ook om terug te komen. Super tevreden zijn wij met dit huis en alles wat erin, om en bij hoort.
Liefs en groetjes,
Marilyn, Serge, Maurice & Yannick

juli/augustus 2013
We hebben heel erg genoten in Casa Saskia! Altijd super mooi weer en een lekker zonnetje. Lekker eten en naar het strand! Lekker van alles genoten! Ook twee keer naar een waterval geweest. De eerste keer was het heel mooi, maar de tweede keer helaas opgedroogd,. Wij moesten er wel om lachen. Ook nog twee dagen met de trein naar Lissabon geweest. We hebben een heel mooi koraal gevonden op het strand en natuurlijk hele leuke schelpen! We hebben meerdere nachten gekeken naar de sterren, zelfs één nacht eronder geprobeerd te slapen. Helaas niet gelukt, te veel geritsel. Wel een hele mooie vallende ster gezien en nog veel andere vallende sterren gezien.
Veel liefs,
Tessa, Kitty, Edu en Ingrid

1-7 mei 2013
Beste Ricky,
5 dagen in Casa Saskia. 5 zonovergoten dagen langs de Portugese kust. Het seizoen is nog niet aangebroken, dus het strand hadden we voor onszelf. Heerlijk, alleen maar buiten geleefd  deze dagen. Een fijn huis!

Hartelijke groeten,
René, Nienke, Juliatta en Yanniecke Schers-Kooistra

Zomer 2013
Super de service van Rob, omdat we de routebeschrij-ving thuis hadden gelaten en in het donker niets bekends zagen en voor de hulp toen de voordeur niet open ging. Zeer fijn de broodjes, beleg, bier en wijn voor de eerste behoeften! Tip betalen tolweg in Olhao: winkelcentrum Ria Shopping zit een tijdschriftenshop op de begane grond, waar je kunt betalen, ook op zondag!
Groeten,
Marcel, Gerti, Sander en Farah

        Gastenboek (vervolg)